Kiváló minőség, maximális hatékonyság

Fő profilunk

Autóülések és enteriőr termékek gyártása és összeszerelése közvetlenül az autógyártók számára.

Vállalatunk célja, hogy az ügyfeleink számára kiváló minőségű termékeket gyártsunk megfelelő időben, maximális hatékonyság mellett, a hosszú távú vevői elégedettség elérése, fenntartása és az üzleti kapcsolatok kiszélesítése és elmélyítése érdekében.

Törekszünk a költséghatékony működésre, a folyamatos minőségfejlesztésre, az integrált irányítási rendszer folyamatos fejlesztésére, melyhez elengedhetetlen a menedzsment szemlélet, a dolgozók támogatása, a csapatmunka.

Folyamatosan bátorítjuk dolgozóinkat új, hatékonyságot növelő ötletek generálására. Fontosnak tartjuk dolgozóink megfelelő képzését, mely hozzájárul a vállalatunk és a cégcsoport sikeréhez.

TS TECH – Integrált Politika

Kiemelten kezeljük

A vevői igényeket és a környezetterhelés csökkentését

Kiemelten kezeljük a vevői igényeket, az érdekelt felek elvárásait, célunk a lehető legnagyobb fokú rugalmasság biztosítása a vevőink számára, mellyel tovább kívánjuk fokozni a vevői bizalmat és elégedettséget.

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetszennyezés megelőzésére, a környezetterhelés csökkentésére, a hazai és nemzetközi jogszabályok, hatósági és egyéb követelmények teljesítésére, az érdekelt felek elégedettségének javítására.

Folyamatosan törekszünk a környezeti veszélyek, és a környezetszennyezési kockázatok csökkentésére. Tevékenységünket, folyamatainkat a fenntartható fejlődés elvét szem előtt tartva alakítjuk ki; fontos célunk a hulladékgazdálkodás optimalizálása, a káros anyag kibocsátás, valamint az anyag és energiafelhasználás csökkentése.

TS TECH – Integrált Politika

Minőség és megbízhatóság

Új értéket teremtünk

Vállalatcsoportunk továbbra is törekszik hasznosítani az éveken át tartó kutatás és fejlesztés által nyújtott tapasztalatokat, kitágítva a lehetőségek határait és új vonzó formájú autóbelső termékeket létrehozni.

Munkatársaink állhatatos munkájának köszönhetően folyamatosan új értéket teremtünk, valamint olyan termékeket adunk el, amelyek világszerte elégedettséggel töltik el vevőinket.

Ez az értékteremtés áll figyelmünk középpontjában szorosan együtt azzal a folyamatos törekvésünkkel, hogy megvalósítsuk a TS TECH alapvető eszméit, mint „a vállalat mely elkötelezett az emberekben rejlő lehetőségek kihasználására”, valamint „a vállalat, melyet mindenki szívesen lát”

by Manasari Yasuda – Elnök