TS TECH HUNGARY KFT.

„Érték a munkaerő”
„Vállalat, ami örömet okoz”

A TS TECH Hungary Kft. a több mint 50 éves autóipari múlttal rendelkező TS TECH csoport tagja.

TS TECH bemutatása

Folyamatosan új értéket teremtve szolgáljuk ki vevőinket mindazért, hogy szerte a világon „mindenki által szívesen látott vállalat” legyünk.

A TS TECH csoport állandó növekedést ér el az egyedülállóan haladó, biztonságot és természeti környezetet figyelembe vevő technológiai fejlesztéseinek, valamint világszerte kiváló disztribúcióval rendelkező termékei vonzerejének köszönhetően.

Szeretném megragadni az alkalmat hogy, kifejezzem hálám a TS TECH, minden vevőjének, részvényesének, üzleti partnerének, dolgozójának felbecsülhetetlen támogatásukért.

Az autóipar jelenleg példátlan léptékű hatalmas technológiai fejlődésen megy keresztül. Vállalatcsoportunk továbbra is törekszik hasznosítani az éveken át tartó kutatás és fejlesztés által nyújtott tapasztalatokat, kitágítva a lehetőségek határait és új vonzó formájú autóbelső termékeket létrehozni.

Ez az értékteremtés áll figyelmünk középpontjában szorosan együtt azzal a folyamatos törekvésünkkel, hogy megvalósítsuk a TS TECH alapvető eszméit, mint „a vállalat mely elkötelezett az emberekben rejlő lehetőségek kihasználására”, valamint „a vállalat, melyet mindenki szívesen lát”

Mindazért, hogy Vállalatcsoportunk további növekedést érjen el, és alapvető eszméi megvalósuljanak, a vezetésnek teljes mértékben el kell ismernie a környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és irányítás fontosságát.

Mindazért úgy vezetem a Vállalatcsoportot, hogy üzleti folyamatain keresztül segítséget nyújtson a fenntartható társadalom létrehozásában és valósággá váljon „a vállalat, melyet mindenki szívesen lát” alapelv és e vállalat léte elismerést váltson ki minden partnere részéről.

Manasari Yasuda – Elnök

AUTÓÜLÉSEK

AUTÓBELSŐ KIEGÉSZÍTŐK

MOTORKERÉKPÁR ÜLÉSEK

SZABADIDŐ JÁRMŰ ÜLÉSEK

MOTORKERÉKPÁR KIEGÉSZÍTŐK

ORVOSI SZÉKEK

Üzleti területek

A TS TECH fő üzleti tevékenysége más autóbelső alkatrészek mellett a személyautó ülések fejlesztése és gyártása. A TS TECH széles választékát készíti az autóbelső alkatrészeknek beleértve az üléseket, ajtó-és tetőkárpitokat. Kombinált termékcsomagokat is ajánlunk mindezekből vevőink számára.

Műgyanta alapú ülések, lökhárítók és más műanyag alkatrészek fejlesztését és gyártását végezzük motorkerékpárok számára. Gyakorlatilag minden nagyobb japán motorkerékpár gyártó a partnerünk.

Hasznosítva ülésgyártó technológiánkban rejlő tudásunkat más üzleti szegmensek felé is terjeszkedünk, mint például orvosi székek

Az értékesítés

A TS TECH fő vevője a Honda Motor Co. Hozzávetőlegesen a Honda autó összeszerelő üzemekben készülő autók hatvan százalékába (belső felmérés alapján) kerül beépítésre a Vállalat által szállított ülés. A Vállalat megalakulása óta beszállítója a Honda motorkerékpár és személygépjárműveknek és magas fokú bizalmat szerzett minden területen beleértve a fejlesztési képességet, a minőséget és a költséget.

Globális hálózat

A japán autógyártó üzemek kiszolgálására a TS TECH elsőként 1977-ben létesített észak-amerikai jelenléte óta aktívan folytatja globális terjeszkedési stratégiáját. Mára már ellátási hálózat létesült Kínában és más ázsiai országokban, melyek gazdasága az utóbbi években drámai gyorsasággal növekszik. Globálisan, Japánt is beleértve 14 országban van kiépített ellátási hálózat.

Globális versenyképességünket erősítjük termékeink helyben történő előállításával beleértve az alkatrészek helyben történő beszerzését, továbbá kölcsönösen kiegészítő alkatrész rendszer létrehozásával a helyi leányvállalatok és régiók között, szerződéseket kötve helyi alkatrész gyártókkal technikai segítségnyújtásra olyan országokban melyekben nem vagyunk jelen, valamint egy globális menedzsment hálózat létrehozásával e kezdeményezések ellenőrzésére és irányítására.

A JAPÁN TS TECH CSOPORT TAGJA

TS TECH Hungary Kft.

Vállalatunk 2013-ban alakult és 2015-ben kezdte meg működését TIER I.-es beszállítóként a Volkswagen és 2018-tól a Seat egyterű járművek számára harmadik üléssorok gyártásával. Célunk, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű termékeket gyártsunk a hosszú távú vevői elégedettség elérése, fenntartása és az üzleti kapcsolatok kiszélesítése és elmélyítése érdekében.

Hitvallásunk

A TS TECH hisz abban, hogy „az emberek a döntéshozó faktor”. „Az embert fontosnak tekintő vállalat vezetés” alapjain váltunk önálló globális autóbelső-alkatrészrendszer beszállítóvá. Küldetésünk, hogy a társadalommal harmóniában élve, minden érintett számára olyan vállalat legyünk, „ami örömet okoz”.

A TS TECH dolgozójaként végezzük jó hangulatban mindennapi tevékenységünk a munkánk során és a magánéletben is. A jó hangulat és a kényelmes ülés elégedettséget szül mind a környezetünk mind a vevők körében. Az elégedettség örömet okoz. Így lesz a TS TECH olyan „vállalat, ami örömet okoz” minden érintettnek, nem csak a jelenben, hanem a jövőben is.

Alapelvünk

Mindig kényelmes, jó versenyképes áru termékeket nyújtani a világ minden táján élő vevőinknek, követve az álmainkat termékek létrehozásával és a lehetőségek határainak feszegetésével

Menedzsment politikánk

A TS TECH négy elemet határozott meg menedzsment politikájaként, melyeket a napi üzleti tevékenység folytatása során figyelembe vesz.

  • Inspiráló munkalégkör megteremtése, tiszteletben tartva az emberek közötti harmóniát és kommunikációt.

  • Harmonikus környezetben való munkavégzés, ezáltal az idő leghatékonyabb kihasználása, valamint a prioritások felállítása

  • Törekedni az új értékek létrehozására, a józanészre és a lelkes hangulatra támaszkodva

  • Folyamatos törekvés az önmegvalósítás biztosítására

Mit fejez ki a TS TECH márkaszimbólum?

A sebességérzettel túlcsorduló forma a motorizációt, a betűk tömött csoportja a cégen belüli egységet és a vállalat stabilitását fejezi ki. TS: Tokyo Seat alapító szellemisége, az embert tisztelő vállalati hitvallás, új dolgok létrehozásának kihívása. A vállalati színek közé ékelt S az alapító szellemiségű emberek felé a tiszteletet, a termékek létrehozására való törekvést, a melegszívűséget és az örökké tartó létezést fejezi ki. A TECH szó a technológiával, és az intelligenciával teli vállalat arculatát fejezi ki.

TS TECH CÉGCSOPORT

14 Országban

A japán autógyártó üzemek kiszolgálására a TS TECH elsőként 1977-ben létesített észak-amerikai jelenléte óta aktívan folytatja globális terjeszkedési stratégiáját.

TS TECH CANADA INC.

TS TECH SUN INDIA LTD.